Nutella מערבולת עוגיות דלעת
מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 152 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, מחית דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Nutella מערבולת פשטידת דלעת, דלעת Nutella מאפינס מערבולת, ו דלעת Nutella מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F ומסדרים אפייה בנייר אפייה.
לטאטא יחד דלעת, סוכר, שמן צמחי, וניל וביצה בקערה גדולה . בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון טחון, ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת דלעת ומערבבים עד בשילוב.
כפית 1/2 כוס בנוטלה ב, מתפשט החוצה בובות גדולות מעל הבלילה. מערבבים בעדינות ומערבבים את נוטלה לתוך הבלילה, אבל לא נותן לו לערבב באופן מלא. מקררים את הבצק במשך כ -30 דקות, כך שקל יותר לעבוד איתו.
הפוך כדורי בצק, על 1 1/2 אינץ ' בקוטר וחלל על 2 סנטימטרים זה מזה על הסדין. לחץ על כדורי בצק כך שהם הופכים דיסקים עגולים. עוגיות לא להפיץ הרבה במהלך האפייה כל כך לוודא להחליק את הדיסקים ויש להם להידמות קרוב המוצר אפוי סיים.
אופים במשך כ 10 דקות או עד חום קל.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במלואם לפני ההסרה.