קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Orecchiette עם ירקות מוקפצים ורוטב בצל ירוק

Orecchiette עם ירקות מוקפצים ורוטב בצל ירוק
Orecchiette עם ירקות מוקפצים ורוטב בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 606 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות וקחי פסטה, מלח ופלפל, גבינת מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Orecchiette עם ירקות מוקפצים ורוטב בצל ירוק, לינגוויני עם רוטב בצל ירוק וחסילונים מוקפצים, ו Orecchiette עם לפת תינוק והירוקים שלהם.

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האורקייט עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, בסיר בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל הירוק פרוס ושום ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 1/2 כוס מים ורוקים את התערובת בבלנדר עד חלקה. מתבלים ברוטב בצל ירוק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מחק את סיר הפסטה וחמם בו את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את ארוגולה ו chard שוויצרי; לבשל מעל חום גבוה עד נבול, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את הפסטה, רוטב בצל ירוק ואת הפסטה השמורה בישול מים ומבשלים, משליך ערבוב, עד הרוטב סמיך, כ 3 דקות. מערבבים את המסקרפונה, מתבלים את הפסטה במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך