Orecchiette עם ירקות מוקפצים ורוטב בצל ירוק
Orecchiette עם ירקות מוקפצים ורוטב בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 606 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות וקחי פסטה, מלח ופלפל, גבינת מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Orecchiette עם ירקות מוקפצים ורוטב בצל ירוק, לינגוויני עם רוטב בצל ירוק וחסילונים מוקפצים, ו Orecchiette עם לפת תינוק והירוקים שלהם.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האורקייט עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול.
בינתיים, בסיר בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הבצל הירוק פרוס ושום ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מים ורוקים את התערובת בבלנדר עד חלקה. מתבלים ברוטב בצל ירוק עם מלח ופלפל.
מחק את סיר הפסטה וחמם בו את שמן הזית.
מוסיף את ארוגולה ו chard שוויצרי; לבשל מעל חום גבוה עד נבול, 5 דקות.
מוסיף את הפסטה, רוטב בצל ירוק ואת הפסטה השמורה בישול מים ומבשלים, משליך ערבוב, עד הרוטב סמיך, כ 3 דקות. מערבבים את המסקרפונה, מתבלים את הפסטה במלח ופלפל ומגישים.