Orecchiette עם ירקות, שעועית Garbanzo ו ריקוטה סלטה
צריך מנה עיקרית צמחונית? Orecchiette עם ירקות, שעועית Garbanzo ו ריקוטה סלטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן זית, שעועית גרבנזו, ירקות חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Orecchiette עם עגבניות שרי, Marjoram, ו Ricotta Salata, ירקות נבולים עם סלט ריקוטה, ו ירקות מעורבים מוקפצים עם זיתים וריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מחממים את השמן.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני קל השחמה, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את השום ולהשליך.
מוסיפים את chard השוויצרי ומבשלים עד נבול. בקבוצות, מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול.
מוסיפים את השעועית והעגבניות ומבשלים 5 דקות. כבה את החימום.
מוסיף את הפסטה, 1/2 של הגבינה, וגרידת לימון. לזרוק היטב דק את הרוטב עם קצת מי פסטה, במידת הצורך.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים עם מלח ופלפל.
מפזרים את הגבינה הנותרים ומגישים.