Orecchiette עם כרוב סבוי, אפונה, קרם לימון
Orecchiette עם כרוב סבוי, אפונה, קרם לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, מרק עוף, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו Orecchiette עם כרוב סבוי ובייקון, דג הדר ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית, ו סבוי כרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בעוד פסטה מבשלת, מחממים חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז כרוב sauté, ערבוב, עד הזהב חיוור, על 6 דקות.
מוסיפים בצל ירוק, מרק עוף ושמנת ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרוב רך, כ 2 דקות.
הסר מן החום ומערבבים אפונה, גרידה, שמיר, מלח ופלפל.
מצקת החוצה 1 כוס פסטה בישול מים ושמורה, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מערבבים פסטה עם תערובת כרוב ו 3/4 כוס שמורות מים פסטה בקערה גדולה (או בסיר).
אם הפסטה נראית יבשה, להרטיב עם כמה מים שנותרו.