Orecchiette עם נקניק הודו חריף ברוקולי Rabe
Orecchiette עם נקניק הודו חריף ברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, גבינת פרמזן, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו Orecchiette עם ברוקולי Rabe ונקניקיות חריפות, Orecchiette עם נקניק חריף ברוקולי Rabe, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe & נקניק פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
דק לחתוך עלים ירוקים של ברוקולי rabe, וגבעולים לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מוסיפים פסטה; מבשלים 6 דקות.
מוסיפים עלי ברוקולי rabe וגבעולים; מבשלים 5 דקות או עד מכרז.
בעוד פסטה וברוקולי rabe לבשל, להסיר תרמילים מנקניק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
להוסיף נקניק; לבשל 7 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים מרק ואת הבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה.
מסננים פסטה וברוקולי rabe; מערבבים פסטה חמה מבושלת, ברוקולי rabe, ועגבניות לתערובת נקניק; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מפזרים גבינה; לזרוק היטב.
Orecchiette (oh-ray-kee-EHT-tay), פסטה במקור מאזור Puglia, נקראת על שם הדמיון שלה "אוזניים קטנות."