Orecchiette עם פנצ'טה, אפונה ועשבי תיבול טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עירית, גבינת פקורינו-רומנו, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: דגים שלמים צלויים על הגריל ממולאים בעשבי תיבול טריים ועטופים בפנצ'טה, פטוצ'יני סרט קישואים עם אפונה ועשבי תיבול טריים, ו Orecchiette עם Pancetan וברוקולי.
הוראות
1
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את pancetta ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ואת jalapeo ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את האפונה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הפסטה יחד עם מי הפסטה השמורים והגבינה. מתבלים בנדיבות עם פלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהרוטב סמיך וקטיפתי, כ -2 דקות. מערבבים את עירית, פטרוזיליה ונענע ומגישים מיד.