קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

Oyakodon מהיר

Oyakodon מהיר
Oyakodon מהיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פטריות שיטאקה, אפונה שלג, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. . וזה טוב. נסו Oyakodon, Oyakodon, ו איך לבשל: Oyakodon (דונבורי עוף וביצה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר קטן. מערבבים ברוטב סויה וסוכר חום עד שהסוכר מומס. להפחית את החום לנמוך; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים כמה כפות של רוטב העוף במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל ואת פטריות שיטאקה ברוטב עד הבצל התרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את העוף, בצל ירוק, ועוד כמה כפות של הרוטב; להמשיך לבשל עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מורחים את תערובת העוף באופן שווה על המחבת; יוצקים את overtop ביצה מוכה. להפחית את החום בינוני נמוך ומפזרים את אפונה שלג. מבשלים ומערבבים עד הביצה יש firmed והוא כבר לא נוזל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחלקים את האורז בין שתי קערות כפית תערובת הביצה באופן שווה לעקוף.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים רוטב עוף נוסף על האורז כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל