Oyakodon מהיר
Oyakodon מהיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פטריות שיטאקה, אפונה שלג, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. . וזה טוב. נסו Oyakodon, Oyakodon, ו איך לבשל: Oyakodon (דונבורי עוף וביצה) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר קטן. מערבבים ברוטב סויה וסוכר חום עד שהסוכר מומס. להפחית את החום לנמוך; לשמור על חום.
מחממים כמה כפות של רוטב העוף במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל ואת פטריות שיטאקה ברוטב עד הבצל התרכך, על 3 דקות.
מוסיף את העוף, בצל ירוק, ועוד כמה כפות של הרוטב; להמשיך לבשל עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות יותר.
מורחים את תערובת העוף באופן שווה על המחבת; יוצקים את overtop ביצה מוכה. להפחית את החום בינוני נמוך ומפזרים את אפונה שלג. מבשלים ומערבבים עד הביצה יש firmed והוא כבר לא נוזל, על 3 דקות.
מחלקים את האורז בין שתי קערות כפית תערובת הביצה באופן שווה לעקוף.
יוצקים רוטב עוף נוסף על האורז כדי לשרת.