קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Oyakodon (קערת אורז עוף וביצה) מ ' בישול נשמה יפנית

Oyakodon (קערת אורז עוף וביצה) מ ' בישול נשמה יפנית
המתכון Oyakodon (קערת אורז עוף וביצה) מ ' בישול נשמה יפנית יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בסביבה 25 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1478 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, ירכיים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: Oyakodon (עוף יפני וקערות אורז ביצים), Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ו ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית.

הוראות

1
חותכים את הבצל לחצי לאורכו, מלמעלה למטה (ציר לציר).
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
חותכים כל חצי לפרוסות 1/4 אינץ', גם חיתוך לאורך.
3
מערבבים את הבצל, העוף, מירין, רוטב סויה, סאקה, ו dashi בסיר ומניחים על אש גבוהה. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה, להפחית את החום ומבשל במשך כ 5 דקות, עד העוף מבשל דרך.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מערבבים את החומרים מדי פעם כשהם מבשלים.
5
כדי להכין את oyakodon אחד המשרתים בכל פעם: לשבור 2 ביצים לתוך קערה, וקלות להכות את הביצים, לא יותר מ 10 פעמים. אתה רוצה חלק החלמון והלבנים להיות מעורבב קלות, בעוד חלקים אחרים עדיין מופרדים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להעביר רבע מתערובת העוף (כ -1 1/2 כוסות עוף, בצל ומרק) למחבת קטנה. מחבת 6 אינץ ' עובד נהדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את המחבת מעל חום גבוה. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה, להפחית את החום כך מרק הוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים שלושה רבעים מתערובת הביצה על העוף, הבצל והמרק. אל תתערבב. מבשלים בערך 1 דקה, ואז מוסיפים את הביצה הרביעית שנותרה על המרכיבים במחבת. מכסים את המחבת ומבשלים 30 שניות יותר. כבה את החום, ולתת oyakodon לנוח, מכוסה, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בעוד oyakodon נח, לגרוף 1 1/2 כוסות של האורז מבושל לתוך קערה. כאשר oyakodon מוכן, לחשוף ולהחליק את כל התוכן מתוך המחבת לנוח על האורז. להטות את המחבת ולהשתמש מרית במידת הצורך; oyakodon צריך להחליק החוצה בקלות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מקשטים עם מיטסובה, בצל ירוק ונורי. מבטא עם shichimi togarashi לטעום.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מצובהמצובה
נוריםנורים
11
מגישים מיד, ולחזור על הכנה זו עבור המנות הנותרות.
1
יוצקים את תערובת העוף והבצל כולה למחבת גדולה (מחבת ברזל יצוק 11 אינץ ' עובד נהדר).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את המחבת מעל חום גבוה. כאשר המרק מגיע לרתיחה, להפחית את החום כך הנוזל הוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מקציפים קלות 8 ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
יוצקים שלוש-רבע מהביצים על תערובת העוף. אל תתערבב. לבשל במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים את הביצים שנותרו רבע על החומרים במחבת. לכסות ולבשל במשך 30 שניות יותר. כבה את החום ולאפשר oyakodon לנוח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחלקים את האורז מבושל בין 4 קערות גדולות. השתמש בכפית הגשה גדולה כדי לגרוף את oyakodon מהמחבת ולמקם על האורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מקשטים לפי הצורך.
8
וריאציה: אם אתה מעדיף את הביצים מבושל דרך, בשלב הסופי לשפוך את כל הביצים על העוף, בצל, מרק במחבת הקטנה. לכסות ולבשל במשך 2 דקות. כבה את החום ולתת oyakodon לנוח, מכוסה, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי