קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Oyakodon (קערת אורז עוף וביצה) מ ' בישול נשמה יפנית

Oyakodon (קערת אורז עוף וביצה) מ ' בישול נשמה יפנית
המתכון Oyakodon (קערת אורז עוף וביצה) מ ' בישול נשמה יפנית יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בסביבה 25 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1478 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, ירכיים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: Oyakodon (עוף יפני וקערות אורז ביצים), Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ו ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית.

הוראות

1
חותכים את הבצל לחצי לאורכו, מלמעלה למטה (ציר לציר).
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
חותכים כל חצי לפרוסות 1/4 אינץ', גם חיתוך לאורך.
3
מערבבים את הבצל, העוף, מירין, רוטב סויה, סאקה, ו dashi בסיר ומניחים על אש גבוהה. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה, להפחית את החום ומבשל במשך כ 5 דקות, עד העוף מבשל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מערבבים את החומרים מדי פעם כשהם מבשלים.
5
כדי להכין את oyakodon אחד המשרתים בכל פעם: לשבור 2 ביצים לתוך קערה, וקלות להכות את הביצים, לא יותר מ 10 פעמים. אתה רוצה חלק החלמון והלבנים להיות מעורבב קלות, בעוד חלקים אחרים עדיין מופרדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להעביר רבע מתערובת העוף (כ -1 1/2 כוסות עוף, בצל ומרק) למחבת קטנה. מחבת 6 אינץ ' עובד נהדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את המחבת מעל חום גבוה. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה, להפחית את החום כך מרק הוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים שלושה רבעים מתערובת הביצה על העוף, הבצל והמרק. אל תתערבב. מבשלים בערך 1 דקה, ואז מוסיפים את הביצה הרביעית שנותרה על המרכיבים במחבת. מכסים את המחבת ומבשלים 30 שניות יותר. כבה את החום, ולתת oyakodon לנוח, מכוסה, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בעוד oyakodon נח, לגרוף 1 1/2 כוסות של האורז מבושל לתוך קערה. כאשר oyakodon מוכן, לחשוף ולהחליק את כל התוכן מתוך המחבת לנוח על האורז. להטות את המחבת ולהשתמש מרית במידת הצורך; oyakodon צריך להחליק החוצה בקלות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מקשטים עם מיטסובה, בצל ירוק ונורי. מבטא עם shichimi togarashi לטעום.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
מצובהמצובה
נוריםנורים
11
מגישים מיד, ולחזור על הכנה זו עבור המנות הנותרות.
1
יוצקים את תערובת העוף והבצל כולה למחבת גדולה (מחבת ברזל יצוק 11 אינץ ' עובד נהדר).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את המחבת מעל חום גבוה. כאשר המרק מגיע לרתיחה, להפחית את החום כך הנוזל הוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מקציפים קלות 8 ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
יוצקים שלוש-רבע מהביצים על תערובת העוף. אל תתערבב. לבשל במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יוצקים את הביצים שנותרו רבע על החומרים במחבת. לכסות ולבשל במשך 30 שניות יותר. כבה את החום ולאפשר oyakodon לנוח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחלקים את האורז מבושל בין 4 קערות גדולות. השתמש בכפית הגשה גדולה כדי לגרוף את oyakodon מהמחבת ולמקם על האורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מקשטים לפי הצורך.
8
וריאציה: אם אתה מעדיף את הביצים מבושל דרך, בשלב הסופי לשפוך את כל הביצים על העוף, בצל, מרק במחבת הקטנה. לכסות ולבשל במשך 2 דקות. כבה את החום ולתת oyakodon לנוח, מכוסה, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'