Oyakodon (קערת אורז עוף וביצה) מ ' בישול נשמה יפנית
המתכון Oyakodon (קערת אורז עוף וביצה) מ ' בישול נשמה יפנית יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בסביבה 25 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1478 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, ירכיים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: Oyakodon (עוף יפני וקערות אורז ביצים), Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ו ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית.
הוראות
חותכים את הבצל לחצי לאורכו, מלמעלה למטה (ציר לציר).
חותכים כל חצי לפרוסות 1/4 אינץ', גם חיתוך לאורך.
מערבבים את הבצל, העוף, מירין, רוטב סויה, סאקה, ו dashi בסיר ומניחים על אש גבוהה. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה, להפחית את החום ומבשל במשך כ 5 דקות, עד העוף מבשל דרך.
מערבבים את החומרים מדי פעם כשהם מבשלים.
כדי להכין את oyakodon אחד המשרתים בכל פעם: לשבור 2 ביצים לתוך קערה, וקלות להכות את הביצים, לא יותר מ 10 פעמים. אתה רוצה חלק החלמון והלבנים להיות מעורבב קלות, בעוד חלקים אחרים עדיין מופרדים.
להעביר רבע מתערובת העוף (כ -1 1/2 כוסות עוף, בצל ומרק) למחבת קטנה. מחבת 6 אינץ ' עובד נהדר.
מניחים את המחבת מעל חום גבוה. כאשר הנוזל מגיע לרתיחה, להפחית את החום כך מרק הוא רותח.
יוצקים שלושה רבעים מתערובת הביצה על העוף, הבצל והמרק. אל תתערבב. מבשלים בערך 1 דקה, ואז מוסיפים את הביצה הרביעית שנותרה על המרכיבים במחבת. מכסים את המחבת ומבשלים 30 שניות יותר. כבה את החום, ולתת oyakodon לנוח, מכוסה, במשך 1 דקה.
בעוד oyakodon נח, לגרוף 1 1/2 כוסות של האורז מבושל לתוך קערה. כאשר oyakodon מוכן, לחשוף ולהחליק את כל התוכן מתוך המחבת לנוח על האורז. להטות את המחבת ולהשתמש מרית במידת הצורך; oyakodon צריך להחליק החוצה בקלות.
מקשטים עם מיטסובה, בצל ירוק ונורי. מבטא עם shichimi togarashi לטעום.
מגישים מיד, ולחזור על הכנה זו עבור המנות הנותרות.
יוצקים את תערובת העוף והבצל כולה למחבת גדולה (מחבת ברזל יצוק 11 אינץ ' עובד נהדר).
מניחים את המחבת מעל חום גבוה. כאשר המרק מגיע לרתיחה, להפחית את החום כך הנוזל הוא רותח.
יוצקים שלוש-רבע מהביצים על תערובת העוף. אל תתערבב. לבשל במשך כ 1 דקה.
יוצקים את הביצים שנותרו רבע על החומרים במחבת. לכסות ולבשל במשך 30 שניות יותר. כבה את החום ולאפשר oyakodon לנוח 1 דקה.
מחלקים את האורז מבושל בין 4 קערות גדולות. השתמש בכפית הגשה גדולה כדי לגרוף את oyakodon מהמחבת ולמקם על האורז.
וריאציה: אם אתה מעדיף את הביצים מבושל דרך, בשלב הסופי לשפוך את כל הביצים על העוף, בצל, מרק במחבת הקטנה. לכסות ולבשל במשך 2 דקות. כבה את החום ולתת oyakodon לנוח, מכוסה, במשך 1 דקה.