Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס
Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, מלח, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. נסו בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט, צלעות חזיר עם קומפוט ריבס, ו בשר חזיר פילה עם קומפוט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 3 כפות שמן זית, פלפל שחור טחון, מלח, מרווה יבשה ושומר בקערה קטנה. לשפשף תערובת שמן על כל tenderloins חזיר; מקום בתבנית אפייה גדולה ולתת לעמוד 20 דקות.
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 150 ° F, הפיכת חזיר מדי פעם, כ 8 דקות יותר עבור tenderloins בינוני ו 10 דקות עבור גדול.
להעביר חזיר קרש חיתוך; תן לנוח 5 דקות.
חותכים חציית חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מסדרים על מגש.
מפזרים פטרוזיליה; מקשטים עם גבעולים מרווה.