קושירגיל
מוכן ב19 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

Pan-צרוב חזיר עם אננס-קיווי סלסה

Pan-צרוב חזיר עם אננס-קיווי סלסה
חזיר צרוב במחבת עם סלסה אננס-קיווי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, עלי כוסברה, חלפיניו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בקיווי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קיווי-ברי פבלובה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו חזיר צרוב צ'ילי עם סלסה אננס, סאני & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה), ו סלסה מנגו אננס קיווי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את האננס, קיווי, כוסברה, חלפיניו, מיץ ליים ולזרוק לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
אננסאננס
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
קיוויקיווי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מתבלים את שני הצדדים של פרוסות החזיר במלח ופלפל. לשפשף את אבקת צ ' ילי לשני הצדדים של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
חזיר מבושלחזיר מבושל
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את החזיר למחבת החמה וצורבים 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגישים את החזיר עם כפית סלסה מעל.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
חזירחזיר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.