Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוח
Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוחים יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1229 קלוריות, 135 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, כוסברה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו תפוח חרדל זיגוג בשר חזיר פילה, חזיר חרדל עם Spaetzle, ו בשר חזיר צלוי עם חרדל, מרינדה רוזמרין ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
בקערה גדולה, להקציף יחד את הקמח, חרדל, חרדל יבש, פרמזן ומלח. לאחר מכן מוסיפים ביצים וחלב ומערבבים יחד באמצעות כף מתכת או עץ. העקביות צריכה להיות הבלילה עבה, קצת עבה יותר הבלילה פנקייק. כאשר המים מגיעים לרתיחה לשים מסננת על הסיר ויוצקים את הבלילה. באמצעות מרית גומי, כוח הבלילה דרך החורים של המסננת כך שהוא נופל טיפות קטנות לתוך המים. לבשל רק לרגע. כאשר spaetzle לצוף על פני השטח, הם מבושלים. מסננים ומיד לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר ולעצור את תהליך הבישול.
להניח את spaetzle על גיליון עוגיות להתייבש קצת.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה, חסינת תנור על אש גבוהה.
מוסיפים שמן קנולה וכאשר הוא מתחיל לעשן מוסיפים את החזיר. מתבלים בנדיבות את החזיר במלח ופלפל, לפי הטעם. לצרוב את החזיר מכל הצדדים כדי לקבל צבע חום עמוק ממש טוב על כל החזיר.
מעבירים את המחבת לתנור כדי לסיים את הבישול. צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך באמצע של אוגרי חזיר 138 מעלות F, על 10 עד 15 דקות עבור בינוני היטב.
הסר את החזיר מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
סלסה: בעוד החזיר הוא בישול, להפוך את סלסה. בקערה גדולה, מוסיפים את התפוחים, חומץ ומיץ לימון וזורקים למעיל ולמנוע מהם להפוך לחומים.
מוסיפים את חלפיניו, שמן, תבלינים ומלח ומערבבים היטב. מערבבים בכוסברה, מכסים ומקררים. זה יהיה לשמור על עד 1 יום.
במחבת גדולה לטחון חום 3 כפות של שמן זית על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן להוסיף את spaetzle ולהפוך את החום בינוני גבוה.
תן spaetzle לשבת לרגע כדי לקבל חום, ואז מערבבים וחום עוד דקה. אתה מחפש פריך נחמד, חתיכות חומות זהובות של פסטה. (הם לא צריכים לדבוק אם עשית אותם נכון. אם הם עושים מקל, זה אומר הבלילה הייתה רופפת מדי מההתחלה. אם הבלילה הייתה רופפת מדי רק להוסיף קצת יותר קמח בפעם הבאה.)
עם כפית מחוררת, להסיר את spaetzle מן השמן על מגש. למעלה עם פרוסות של ירך חזיר ועזרה נדיבה של סלסה ממש מעל.