Pancetta-בשר משובץ פילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pancetta משובץ בשר טנדרלוין. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שמן צמחי, חצץ עגל, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה, רוזמרין - פירור בשר טנדרלוין עם עגבניות צלויות פנקטה, ו בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה עם קצפת חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
בשר בקר טפיחה יבש לחתוך 1/2 אינץ 'חריצים עמוקים במרווחים 1 אינץ' על כל צלוי, ולאחר מכן להכניס 1 חתיכת pancetta לתוך כל חריץ.
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל כשרים.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד רק עישון, אז בשר חום מכל הצדדים, על 5 דקות.
להעביר בשר למחבת קלייה קטנה, הזמנת מחבת.
רוסטביף באמצע התנור עד למד חום שקורא מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לאוגרים במרכז 49°, כ -25 דקות.
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° עבור בינוני-נדיר.)
חום שמורות מחבת על חום בינוני גבוה עד שמן חם אבל לא מעשן, אז saut é שאלוט עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים יין אדום ומחבת Marsala ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם על ידי כשליש.
מוסיפים חצי-צבע וג 'לי ומבשלים במהירות, מטייחים, עד ג' לי משולב, על 2 דקות.
הוסף חמאה, 1 קצת בכל פעם, לטאטא עד incorporated, ולאחר מכן להסיר מן החום.
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על מוצקים.
* אנו משתמשים בזהב Demi-Glace, זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ועל ידי הזמנת דואר מיותר גורמה (800-860-938
או את חצי השטח / רוטב חום מ Citarella (212-874-0383).