Pancetta-חזיר צלוי עשב עם ריבת תאנה
Pancetta-חזיר צלוי עשב עם ריבת תאנה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 680 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מים, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, ו חזיר צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את כל החומרים לרתיחה בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים תערובת עד מעובה מופחת 4 כוסות, ערבוב מדי פעם, כ 45 דקות.
להעביר ריבה לקערה גדולה. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
באמצעות פניות on / off, שמן זית מחית, מרווה, טימין, רוזמרין, מלח ים ופלפל במעבד עד כמעט חלקה.
מניחים חזיר במחבת קלייה גדולה כבדה. לשפשף תערובת עשב על שני צלי. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מפזרים חזיר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים פרוסות pancetta על גבי חזיר, חופפים במידת צורך. צלוי עד מדחום בשר מוכנס למרכז של רושמי חזיר 63°, על 1 1/2 שעות.
להעביר בשר חזיר צלוי מגש; להסיר מחרוזת ולתת לעמוד 15 עד 30 דקות לפני גילוף (טמפרטורה פנימית יגדל 5 מעלות).
* Pancetta (בייקון איטלקי נרפא במלח) זמין בשווקים איטלקיים ובכמה חנויות מזון מיוחדות