קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

Paneer (גבינת קוטג')

Paneer (גבינת קוטג')
נסו Paneer שאהי-גבינת קוטג'הודית ברוטב עגבניות-Paneer s, איך לעשות paneer או גבינת קוטג | / paneer תוצרת בית, ו גבינת צ'ילי ירוקה וכוסברה (פאניר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חלב בסיר תחתון כבד מעל חום בינוני גבוה עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מהחום ולהוסיף חומץ. מערבבים כמה פעמים עד curds נפרד מי גבינה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
3
קו מסננת עם בד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
4
יוצקים גושים ומי גבינה דרך מסננת ולנקז. לעטוף curds עם cheesecloth ומניחים סיר כבד למלא עם מים על גבי curds ללחוץ ולנקז לחלוטין, על 2 שעות. Curds יהווה דיסק רך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
סירסיר