Panettone (לחם חג המולד איטלקי)
Panettone (לחם חג המולד איטלקי) יכול להיות רק את הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, מרגרינה, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו Panettone [לחם חג המולד איטלקי], Panettone (לחם חג המולד איטלקי), ו לחם חג המולד Panettone למכונת הלחם (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פירות במרינדה, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; בואו לעמוד 1 שעה.
מסננים פירות במסננת מעל קערה, הזמנת פירות וליקר 2 כפיות בנפרד.
כדי להכין בצק, להמיס שמרים 1/4 כפית סוכר מגורען במים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 1/2 כוס קמח הבא 6 מרכיבים (1/2 כוס קמח דרך חלמון ביצה) בקערה גדולה; לנצח במהירות בינונית של מיקסר 1 דקה או עד חלקה.
מוסיפים תערובת שמרים וקמח 1/2 כוס; היכו 1 דקה. מערבבים פירות במרינדה, 2 1/2 קמח כוסות, וצנוברים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, על 1 1/2 שעות. הבצק לא יוכפל בגודלו. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות. מחלקים לשניים, מעצבים כל אחד לכדור.
מניחים כדורים לתוך 2 (13-אונקיה) פחיות קפה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת עלייה 1 שעה.
מניחים פחיות קפה על המדף התחתון בתנור, ואופים ב 375 במשך 30 דקות או עד השחמה כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר לחם פחיות, מגניב על מתלה חוט.
שלב שמור 2 כפיות ליקר 1 כפית חמאה; מברשת מעל כיכרות.
מפזרים באופן שווה עם סוכר turbinado.