קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות38
מגזין

Panzanella

Panzanella
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 322 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, שאלוט, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella.

הוראות

1
לזרוק קוביות לחם עם 1/4 כוס שמן זית מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לטאטא יחד 6 כפות שמן זית, חומץ יין אדום, חומץ בלסמי, שאלוט, בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים עגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6
בואו לעמוד 1 שעה.
7
בצל מטוגן, שום, פתיתי פלפל אדום ורוזמרין ב 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז. מערבבים שעועית, ומבשלים עד מחומם היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
שלב הנותרים 2 כפות שמן זית ומיץ לימון; לשפוך על שומר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
9
לזרוק יחד קרוטונים, עגבניות במרינדה, תערובת שעועית, שומר, ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
10
מפזרים פקורינו מתפורר, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה התינוקארוגולה התינוק1אוראו ממולאים כפוליםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית קנליני, מנוקז ושטוף היטבשעועית קנליני, מנוקז ושטוף היטב454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ג'בטה או לחם איטלקי אחר, חתוך לקוביות 1 אינץג'בטה או לחם איטלקי אחר, חתוך לקוביות 1 אינץ1נורה שומר, פרוס דקנורה שומר, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום טרי ארוז רופף, קרועעלים בזיליקום טרי ארוז רופף, קרוע1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי, קצוץרוזמרין טרי, קצוץ1שן שום, טחוןשן שום, טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שרי אדום או ענבים, חצויעגבניות שרי אדום או ענבים, חצוי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שרי או ענבים צהובות, חצויעגבניות שרי או ענבים צהובות, חצוי10שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק10שרימפס וורידיםגבינת פקורינו, מתפוררתגבינת פקורינו, מתפוררת1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום מרוסק יבשיםפתיתי פלפל אדום מרוסק יבשים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוצים דקשאלוט קצוצים דק10שרימפס וורידיםפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.