תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 322 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, שאלוט, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים עגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6
בואו לעמוד 1 שעה.
7
בצל מטוגן, שום, פתיתי פלפל אדום ורוזמרין ב 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז. מערבבים שעועית, ומבשלים עד מחומם היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.