Panzanella Strata יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שום, פלפלים קובנליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Panzanella, Panzanella, ו לה פנזנלה.
הוראות
1
משמנים תבשיל קדרה עם חמאה, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עם EVOO.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את השום, הקובנים, פלפלים מתוקים, בצל וצ ' ילי, ואז מערבבים. מבשלים למכרז פריך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
פלפל צ ' ילי
שום
בצל
4
מוסיפים את העגבניות, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
5
הסר מהחום וקריר.
6
לטאטא יחד את הביצים, שמנת, מחצית הגבינה, הפטרוזיליה, בזיליקום וכמה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
גבינה
באזיל!
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מסדרים את הלחם ואת הירקות מקורר בצלחת התבשיל, זה יהיה להצטבר קצת.
מרכיבים שתצטרך
ירק
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
8
יוצקים את הביצים מעל התבשיל ומעל עם הגבינה שנותרה וכמה נקודות חמאה. כיסוי וצינה לילה או כמה ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גבינה
ביצה
9
כדי לשרת, להביא את התבשיל לטמפרטורת החדר. ואז אופים ב 375 מעלות F עד מבושל דרך, 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.