קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

Panzanella Strata

Panzanella Strata
Panzanella Strata יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שום, פלפלים קובנליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Panzanella, Panzanella, ו לה פנזנלה.

הוראות

1
משמנים תבשיל קדרה עם חמאה, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עם EVOO.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השום, הקובנים, פלפלים מתוקים, בצל וצ ' ילי, ואז מערבבים. מבשלים למכרז פריך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים את העגבניות, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
5
הסר מהחום וקריר.
6
לטאטא יחד את הביצים, שמנת, מחצית הגבינה, הפטרוזיליה, בזיליקום וכמה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מסדרים את הלחם ואת הירקות מקורר בצלחת התבשיל, זה יהיה להצטבר קצת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
יוצקים את הביצים מעל התבשיל ומעל עם הגבינה שנותרה וכמה נקודות חמאה. כיסוי וצינה לילה או כמה ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
ביצהביצה
9
כדי לשרת, להביא את התבשיל לטמפרטורת החדר. ואז אופים ב 375 מעלות F עד מבושל דרך, 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.