Panzanella טוסקנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 813 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תלוי בגודל ובצורה, לחם כפרי, זיתים ניסואז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: Panzanella טוסקנה, סלט פאנצנלה טוסקני, ו כאשר panzanella טוסקנה פגש את סלט קפרזה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה, לזרוק את הלחם עם שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים את הלחם על תבנית אפייה ואופים במשך 7 עד 10 דקות, עד פריך מעט. (החלקים לא צריכים להיות פריכים כמו קרוטונים. לחלופין, מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ונותנים להם להתייבש, להיחשף, למשך כ-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, צלפים, גרידה, ושום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לטאטא כל הזמן, להוסיף את שמן זית כתית נוספת בזרם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים את הבצל, העגבניות, הפלפלים, המלפפון, השומר והזיתים וזורקים עם הויניגרט. תכוון את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
לקרוע את שברי שומר ולהוסיף אותם לקערה יחד עם בזיליקום ולחם. זרוק למעיל. להפריש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחלקים את הסלט בין 4 צלחות.
9
מקשטים כל צלחת עם גבינה מגולחת ומגישים. אם אתה מעדיף סלט moister,טפטוף עם קצת יותר שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
מפנטסטיקו מאת ריק טרמונטו, מרי גודבודי ובלינדה צ ' אנג. Copyright (c) 2007 by Rick Tramonto. Published by Broadway Books.ריק טרמונטו, השף הראשי / שותף של Tru בשיקגו, נבחר לאחד מעשרת השפים הטובים ביותר של מזון ויין במדינה בשנת 1994 ונבחר כאחד השפים הגדולים של אמריקה על ידי רוברט מונדבי בשנת 1999
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
14
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה. מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".