Panzanella עם עגבניות פרושוטו פריך
מתכון Panzanella עם עגבניות פרושוטו פריך יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 47 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 565 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו פריך דנבר פנזנלה, עגבניות ללא עבדים: Panzanella, ו עגבניות ירושה ממולאות Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בסיר בינוני, ומכסים במים קרים.
סיר חום מעל חום בינוני עד מים רק מתחיל לרתוח.
הסר פאן מחום, כיסוי, ולהניח בצד 12 דקות. להפעיל ביצים מתחת למים קרים עד קריר מספיק כדי להתמודד. לקלף ביצים, וקוצצים גס; להפריש.
בינתיים, לארגן פרושוטו פרוסות בשכבה אחת על נייר אלומיניום או נייר קלף מרופד אפייה. סדר נתחי לחם על תבנית אפייה שנייה.
אופים פרושוטו 10 עד 15 דקות או עד פריך; אופים לחם על 8 דקות או עד קלוי קלוי קלוי. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשבור פרושוטו לחתיכות גדולות. תניח בצד.
מקציפים יחד שמן זית, מיץ לימון ושום בקערה קטנה. רוטב העונה עם מלח כשר ופלפל שחור לפי הטעם.
לזרוק לחם, ביצים שמורות, חסה, הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
להוסיף רוטב, לזרוק מעיל. למעלה עם פרמזן פרושוטו שמורות.