Papas Rellenas (תפוחי אדמה ממולאים מטוגנים)
אם יש לכם פלפל, כמון טחון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מתכונים דומים: Papas Rellenas Al Horno (תפוחי אדמה ממולאים בתנור) - Src Post, Rellenas Papas קולומביאני (כדורי תפוחי אדמה ממולאים), ו Papas Rellenas.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. מחית בקערה עם 1/2 כפית מלח עד לא גושים להישאר. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל, פלפל ירוק ושום במחבת החמה עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 10 דקות. להגביר את החום בינוני גבוה, ומערבבים בשר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד. מערבבים 1 כפית מלח, כמון, פלפל, רסק עגבניות, וחומץ עד רסק עגבניות מומס.
לגרד לתוך קערת ערבוב, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
קו גיליון אפייה עם ניילון לעטוף או נייר שעווה, ולהניח בצד. מקציפים את הביצים בקערת ערבוב, ומניחים בצד.
יוצקים את פירורי הלחם והקמח למנות נפרדות, רדודות, ומניחים בצד.
לאחר תפוחי האדמה והבשר התקררו, יוצרים את כדורי תפוחי האדמה: לתפוס קומץ תפוחי אדמה פירה, לפצל לשתי מנות שוות. יוצרים כל חתיכה לצורת קערה קטנה, וממלאים בתערובת בשר טחון.
מניחים את שני החצאים יחד, לאטום את הקצוות, וחלק לעשות כדור עגול. בעדינות לגלגל את הכדור בקמח כדי מעיל ולנער את עודף הקמח. טובלים את הביצה המוכה, ואז מגלגלים בעדינות בפירורי לחם. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם.
מניחים את כדורי תפוחי האדמה מצופים בפירורי לחם על תבנית האפייה מוכנה תוך כדי פירורי לחם את השאר. מקררים 2 עד 4 שעות, או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
כדי לבשל, לחמם את השמן לטיגון בטיגון עמוק או סיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים את כדורי תפוחי האדמה בשמן החם בקבוצות, באמצעות מלקחיים לגלגל את הכדורים סביב כפי שהם מבשלים כדי להבטיח אפילו בראונינג, עד פריך וזהוב חום, על 3 דקות לכל אצווה.
מסננים על צלחת נייר מצופה מגבת לפני ההגשה.