Pappardelle with Ricotta: Pappardelle con Ricotta
פפרדלה עם ריקוטה: פפרדלה קון ריקוטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, פקורינו, צמרות שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרד וריקוטה פפרדלה, פפרדלה עם תרד תינוק, עשבי תיבול, ריקוטה, ו Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף 1 כף מלח. כאשר המים מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מערבבים את הפסטה. לבשל על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה.
בינתיים, לערבב את עירית, פטרוזיליה, שומר, ארוגולה, ושמן בקערה קטנה.
מניחים את הריקוטה בקערה בגודל בינוני; לערבב עם שמן זית כתית נוספת 1 כוס פסטה בישול מים.
מסננים את הפסטה היטב ומעבירים את הפסטה לקערה גדולה. בקרוב תערובת ריקוטה על הפסטה ולהוסיף פקורינו. לזרוק לשלב. אם הפסטה המתקבלת נראית יבשה מדי, מוסיפים מעט יותר מי פסטה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.