Pappardelle אל Cinghiale
צריך מנה עיקרית ללא חלב? פפרדלה אל סינגיאלה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1306 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר, סלרי, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri, ו Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הקמח והביצים עד לקבלת הבצק. ללוש את הבצק עד שהוא קופץ בחזרה כאשר דחף עם האצבע, על 10 דקות. לכסות ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרדדים את הפסטה עם מכונת פסטה, או מערוך עד שהוא 1/16 אינץ ' עבה.
חתוך לסרטי 3/4 אינץ ' רחב. מבשלים עד אל דנטה במים רותחים, מומלחים, על 2 עד 3 דקות.
בצל מטגן, רוזמרין וסלרי בשמן זית עד רך ומתחיל לצבוע.
מוסיפים עגבניות, חזיר בר ואגוז מוסקט מגורר. מבשלים עד בשר חזיר הבר מבושל דרך ואת התערובת מפחיתה עקביות רוטב, על 10 עד 15 דקות.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב. לזרוק עד הפסטה מצופה היטב.