Pastiera Napoletana
Pastiera Napoletanan הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 501 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב דל שומן, מי פרחים כתומים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Pastiera של Scaturchio, עוגת שקדים ותבואה (Pastiera di Mandorle), ו ברצינות איטלקית: Pastiera (Ricottan ו דגנים מבושלים עוגה).
הוראות
מניחים את פארו בקערה גדולה ומכסים במים קרים.
בואו faro להשרות במשך 3 ימים, שינוי המים מדי יום. ביום השלישי, לנקז את התבואה ולמקם אותם בסיר בגודל בינוני. מכסים במים קרים. מביאים את המים לרתיחה מעל להבה גבוהה, להפחית לרתיחה ולתת להתבשל במשך 15 דקות.
בסיר בגודל בינוני, מחממים את החלב מעל להבה בינונית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את פארו, 1/2 גרידת לימון, 1 קמצוץ קינמון, 1 כף סוכר, ולתת לבשל על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד החלב נספג לחלוטין.
מניחים את הריקוטה בקערת ערבוב גדולה. באמצעות כף עץ, מערבבים את הריקוטה עד שהמרקם הופך קרמי.
מוסיפים את הקינמון הנותר, הסוכר, חלמוני הביצה, גרידת הלימון הנותרת, מי פרחים כתומים, ואת פארו מבושל. השתמש מרית לערבב עד משולב היטב ואז להפריש.
כדי להפוך את הבצק: לנפות את הקמח ואת הסוכר יחד ואז תלולית על קרש חיתוך עץ או משטח נקי. חפור בור במרכז כדי ליצור באר.
מערבבים יחד את החמאה והחלמונים במרכז הבאר. להיזהר לא לשבור את הקירות החיצוניים של הבאר, לשלב את הקמח, בסופו של דבר להביא את כל הקמח לתוך הבצק. שמור ערבוב ולישה עד הבצק יוצר מסה הומוגנית. ללוש 5 דקות יותר ואז לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לנוח במקרר במשך 30 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הבצק ל 2 חתיכות, 1 חתיכה 3 פעמים גדול כמו השני. באמצעות מערוך מקור קל, לגלגל את חתיכת הבצק הגדולה עד שהוא יוצר מעגל גדול, על 11 אינץ 'בקוטר ובעובי 1/8 אינץ'.
חמאה קלה וקמח מחבת אפייה עגולה 9 אינץ'.
מניחים את הבצק הגדול סביב לתבנית האפייה, באמצעות האגודל והאצבע כדי לתחוב את הבצק לתחתית המחבת. הבצק צריך לבוא את הצדדים של המחבת.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות בינוניות קשות, מבריק. באמצעות מרית, בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך תערובת ריקוטה. מניחים בעדינות את המילוי לתוך תבנית האפייה, על גבי הקרום התחתון.
באמצעות מערוך מקומח קל, מגלגלים את הבצק הנותר לעיגול בעובי 1/8 אינץ'. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הבצק לרצועות רוחב 1 אינץ'. השתמש רצועות בצק אלה כדי לקשט את החלק העליון של פאי ריקוטה, ויצרו סריג על פני החלק העליון, בדיוק כפי שהיית עוגת תפוחים.
מניחים את העוגה בתנור ואופים עד הבצק למעלה הוא חום זהוב, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. אבק עם קמח ממתקים לפני ההגשה.