קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

Patacones Con Hogao (בננות מטוגנות בסגנון קולומביאני עם רוטב עגבניות בצל)

Patacones Con Hogao (בננות מטוגנות בסגנון קולומביאני עם רוטב עגבניות בצל)
אם יש לך שום, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רוטב עגבניות ובצל קולומביאני (הוגאו), Patacones con Carne Desmechada (בננות ירוקות מטוגנות עם בשר טחון), ו Ají (עגבניות בסגנון קולומביאני סלסה בצל).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה וחותכים x קטן לתחתית של כל עגבניה. זרוק את העגבניות לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העורות משוחררים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
העברה לאמבט קרח. לקלף ולהשליך עורות. לפצל כל עגבניה לרבעים ולהסיר את הזרעים ואת הליבה הפנימית החיוורת עם סכין. חותכים פילה עגבניות וכתוצאה מכך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים עגבניות, שמן זית, בצל ושום למחבת גדולה. מתבלים היטב עם מלח. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך, לכסות, ולאפשר רוטב לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שכל הירקות הם מכרז לחלוטין, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את המכסה במשך 5 דקות אחרונות של בישול.
5
בעוד רוטב רותח, שמן חום בתנור ווק או הולנדי עד שהוא רושם 149° על מדחום קריאה מיידית או מטגן עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים פלנטנות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
7
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
קו קרש החיתוך שלך עם ניילון נצמד. לרסק plantains תחת פלסטיק מצופה מתכת יכול או מחבת כבדה בערך 1 / 8th עד 1/4 אינץ ' עובי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שמן חום עד 177° עד375 ולחזור פלנטנות לסיר. מבשלים, ערבוב ומהפכים מדי פעם עד חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מעבירים לצלחת קו מגבת נייר ומיד מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
רוטב העונה לפי הטעם עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מגישים בננות מטוגנות עם רוטב ומפוזרות פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק