Patacones Con Hogao (בננות מטוגנות בסגנון קולומביאני עם רוטב עגבניות בצל)
אם יש לך שום, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רוטב עגבניות ובצל קולומביאני (הוגאו), Patacones con Carne Desmechada (בננות ירוקות מטוגנות עם בשר טחון), ו Ají (עגבניות בסגנון קולומביאני סלסה בצל).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה וחותכים x קטן לתחתית של כל עגבניה. זרוק את העגבניות לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העורות משוחררים, על 30 שניות.
העברה לאמבט קרח. לקלף ולהשליך עורות. לפצל כל עגבניה לרבעים ולהסיר את הזרעים ואת הליבה הפנימית החיוורת עם סכין. חותכים פילה עגבניות וכתוצאה מכך לפרוסות דקות.
מוסיפים עגבניות, שמן זית, בצל ושום למחבת גדולה. מתבלים היטב עם מלח. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך, לכסות, ולאפשר רוטב לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שכל הירקות הם מכרז לחלוטין, על 30 דקות.
הסר את המכסה במשך 5 דקות אחרונות של בישול.
בעוד רוטב רותח, שמן חום בתנור ווק או הולנדי עד שהוא רושם 149° על מדחום קריאה מיידית או מטגן עמוק.
מוסיפים פלנטנות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, כ 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
קו קרש החיתוך שלך עם ניילון נצמד. לרסק plantains תחת פלסטיק מצופה מתכת יכול או מחבת כבדה בערך 1 / 8th עד 1/4 אינץ ' עובי.
שמן חום עד 177° עד375 ולחזור פלנטנות לסיר. מבשלים, ערבוב ומהפכים מדי פעם עד חום זהוב פריך.
מעבירים לצלחת קו מגבת נייר ומיד מתבלים במלח.
רוטב העונה לפי הטעם עם מלח.
מגישים בננות מטוגנות עם רוטב ומפוזרות פטרוזיליה.