אם יש לכם זנגביל, אפונה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 81% וזה מעולה. נסו Farali sukhi bhaji / Batata bhaji עבור מהיר, vrat, vangi bhaji או vangyachi bhaji, maharashtrian vangi bhaji, ו poori bhaji או batata bhaji-maharashtrian poori bhaji (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים ווק לא מקל טוב או סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, מוסיפים מעט מים לפי הצורך, עד שהם מתחילים להשחים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
3
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, וצ' ילי ירוק ומבשלים עוד 2 דקות.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nigl Freiheit Gruner Veltliner עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.