אם יש לכם זנגביל, אפונה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 81% וזה מעולה. נסו Farali sukhi bhaji / Batata bhaji עבור מהיר, vrat, vangi bhaji או vangyachi bhaji, maharashtrian vangi bhaji, ו poori bhaji או batata bhaji-maharashtrian poori bhaji (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים ווק לא מקל טוב או סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, מוסיפים מעט מים לפי הצורך, עד שהם מתחילים להשחים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, וצ' ילי ירוק ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את pav bhaji masala, אבקת צ ' ילי אדום, כורכום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כורכום
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיף את העגבניות, ומבשלים עד שהם מתחילים להישבר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מוסיף את הירקות פירה ו 1/2 כוס מים ולהתאים מלח. מבשלים נמוך במשך כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים מיץ לימון ומגישים על לחמניות קלויות או לחם אחר.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nigl Freiheit Gruner Veltliner עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.