Pb ' N בוננזה פודינג לחם שוקולד
אם יש לך תחליף ביצה נוזלי, מלח מקף, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את קוביות הלחם הקלויות למחבת כיכר סטנדרטית מרוססת עם ספריי nonstick ומפזרים שבבי שוקולד באופן שווה על גבי.
בבלנדר, לשלב סויה, תחליף ביצה, חמאת בוטנים, סוכר חום, ומלח. תהליך במהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים את התערובת על קוביות הלחם, מוודאים שכל קוביות הלחם מכוסות.
מניחים צלחת בתנור ואופים עד פודינג הוא מוצק, 45 עד 50 דקות. למעלה עם ציפוי מוקצף ומקשטים עם שבבי שוקולד נוספים ובוטנים קצוצים, אם משתמשים. פרוסה, לשרת, וליהנות!