Pepparkakor
Pepparkakor עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 75 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. אם יש לכם ציפורן טחון, זנגביל טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו Pepparkakor של אמא (עוגיות זנגביל), Pepparkakor מחיטה מלאה (ללא חלב), ו Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות) (מתכונים דומים).
הוראות
הקרם יחד את החמאה והסוכר בקערה. מערבבים בסירופ וביצים. לנפות יחד את הקמח, מלח, קינמון, זנגביל, allspice, וציפורן בקערה נפרדת; להוסיף לתערובת החמאה; ללוש לתוך בצק נוקשה. לטפוח לתוך מעגל שטוח, ולעטוף בנייר שעווה. מקררים לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים את הבצק על משטח מקורנן קלות לעובי של 1/2 אינץ'.
חותכים את הבצק באמצעות חותך עוגיות בצורת כוכב.
מניחים עוגיות אינץ ' אחד בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב, על 10 דקות. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.