Pepperridge Farm & Reg; Beef Wellington
לך לחנות ותביא פילה בקר, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Pepperidge Farm Sausalito Cookies, מילוי אגוזים כתום: אתגר החווה Pepperidge, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר במחבת קלייה משומנת קלות. מתבלים בפלפל השחור, אם תרצה. צלוי ב 425 מעלות F במשך 30 דקות או עד מדחום בשר קורא 130 מעלות F. לכסות את המחבת ומקרר במשך 1 שעה.
להפשיר את גיליון מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שזה קל להתמודד.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מערבבים את הביצה והמים בקערה קטנה עם מזלג.
מחממים את החמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים עד שהירקות רכים וכל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
לפתוח את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את גיליון מאפה לתוך מלבן 4 אינץ 'יותר ו 6 אינץ' רחב יותר מאשר בשר בקר.
מברשת גיליון מאפה עם תערובת הביצה. כפית את תערובת הפטריות על גיליון המאפה כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצוות.
מניחים את הבשר במרכז תערובת הפטריות. החל בצדדים הארוכים, מקפלים את הבצק על הבשר.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה. טאק הקצוות תחת לאטום.
מברישים את המאפה בתערובת הביצים.
אופים במשך 25 דקות או עד המאפה הוא זהוב מדחום בשר קורא 140 מעלות F. פרוסה ומגישים חם.