קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

Pepperridge Farm & Reg; Beef Wellington

Pepperridge Farm & Reg; Beef Wellington
לך לחנות ותביא פילה בקר, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Pepperidge Farm Sausalito Cookies, מילוי אגוזים כתום: אתגר החווה Pepperidge, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבשר במחבת קלייה משומנת קלות. מתבלים בפלפל השחור, אם תרצה. צלוי ב 425 מעלות F במשך 30 דקות או עד מדחום בשר קורא 130 מעלות F. לכסות את המחבת ומקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
להפשיר את גיליון מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שזה קל להתמודד.
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מערבבים את הביצה והמים בקערה קטנה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים את החמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים עד שהירקות רכים וכל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
לפתוח את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
7
מגלגלים את גיליון מאפה לתוך מלבן 4 אינץ 'יותר ו 6 אינץ' רחב יותר מאשר בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מברשת גיליון מאפה עם תערובת הביצה. כפית את תערובת הפטריות על גיליון המאפה כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מניחים את הבשר במרכז תערובת הפטריות. החל בצדדים הארוכים, מקפלים את הבצק על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה. טאק הקצוות תחת לאטום.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מברישים את המאפה בתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
אופים במשך 25 דקות או עד המאפה הוא זהוב מדחום בשר קורא 140 מעלות F. פרוסה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות