קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

Perciatelli In the Style of the Prince of Napoli: Perciatelli Principe di Napoli

Perciatelli In the Style of the Prince of Napoli: Perciatelli Principe di Napoli
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך שום, פתיתי צ'ילי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. וזה טוב. נסו Perciatelli עם בולונז, פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, ו לה סירק פרסיאטלי עם פלפלים וחצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
מוסיפים את השום, כבדי עוף, אפונה, מלח, לפי הטעם ומבשלים עד הבשר משחימים והאפונה רכה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
בעוד הבשר חומים, להוסיף את perciatelli למים רותחים ומבשלים, על פי הוראות החבילה, עד רך אבל עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
בינתיים, לחמם את Ragu alla נפוליאון בסיר נפרד.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסננים את הפסטה המבושלת ומוסיפים לסיר עם הראגו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את כבדי העוף והאפונה וזורקים על חום גבוה עד שהמרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי ואת המוצרלה וזורקים שוב, כך המוצרלה נמסה בתוך האטריות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מגישים מיד ב 4 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מקשטים, לפי הטעם, עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
11
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
13
הוסף את הבשר ואת prosciutto, ולהמשיך לבשל עד הבשר יש השחמה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
14
תוסיף את היין האדום. מבשלים מעל חום בינוני עד שהיין נספג לתוך הבשר. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
מוסיף את רסק העגבניות, עגבניות מחית, ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר. מערבבים לשלב ולתת את התערובת להרתיח במשך 2 שעות, הוספת מים נוספים, במידת הצורך, כדי לשמור על לח המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
כאשר סיים רותח, הרוטב יהיה עבה מאוד, יותר כמו תערובת בשר מאשר רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות