Pesce spada steccato e grigliato (דג חרב משובץ בגריל שום ונענע)
Pesce spada steccato e grigliato (שום גרידלי & מנטה משובץ swordfish) הוא דג חרב ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 21 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי נענע, שמן זית, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Pesce spada con capperi alla calabrese (דג חרב בסגנון קלברי עם צלפים), Pesce Spadan All ' Isolana, ו אמנות הסייף של אכילה עם זיתים, סלרי, שום, חומץ, נענע.
הוראות
לשטוף את סטייקים דגים להתייבש עם מגבות מטבח. לשפשף עם פלפל משני הצדדים, אבל לא מלח כפי שהוא ימשוך את המיצים. להשרות במשך שעה ביין וחומץ.
בינתיים, לקלף את שיני השום, לחתוך לחצי ולהסיר כל יורה ירוק במרכז שיכול לטעום מריר.
חותכים כל מחצית בארבעה, כך שאתה בסופו של דבר עם 16 רסיסים.
מחממים מחבת מחוררת כבדה על הכיריים.
הסר את הדג מן המרינדה, לטפוח יבש ולעשות 4 חתכים קטנים מופצים היטב בכל סטייק עם סכין חדה. לעטוף עלה מנטה סביב רסיס שום ולהכניס אחד לתוך כל אחד החתכים.
מברשת צד אחד של כל סטייק דגים עם שמן זית, מקום בצד משומן על המחבת, להנמיך את החום לבשל במשך 3 דקות.
מברשת את הצד השני עם שמן בזמן שהוא על המחבת, ולאחר מכן להפוך את הדגים. הפעל את החום לרגע אחד בלבד, ולאחר מכן להפוך אותו שוב ומבשלים את הצד השני לעוד דקה או שתיים. כאשר הדג מבושל זה צריך להיות לח בפנים, עם בשר לבן כי פתיתים בקלות.
קח את הדגים את החום ואת העונה שני הצדדים, טפטוף עם שמן זית, לפזר עם עשבי תיבול לשרת עם לימונים כדי לסחוט מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דג חרב עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.