PHILADELPHIA® עוגת גבינה עם כתר אוכמניות
אם $1.33 למנה נופל בתקציב שלך, PHILADELPHIA ® עוגת גבינה אוכמניות עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם אוכמניות, לקלף מלימון, קרם knudsen, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: פילדלפיה אוכמניות קראון עוגת גבינה, PHILADELPHIA הטרופי עוגת גבינה, ו PHILADELPHIA® 3-STEP® CrÃme BrÃ"lã©E עוגת גבינה.
הוראות
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Mix crumbs, 3 Tbsp. of the sugar and butter until well blended. Press firmly onto bottom of pan.
Beat cream cheese, remaining 1 cup sugar, flour, vanilla and lemon peel with electric mixer on medium speed until well blended.
Add sour cream; mix well.
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each addition just until blended.
Pour over crust; top with 2 cups of the blueberries.
Bake 1 hour 10 min. to 1 hour 15 min. or until center is almost set. Run small knife or spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate at least 4 hours before serving. Store leftover cheesecake in refrigerator.