Picadillo צ'ילה Relleno
Picadillo צ'ילה Relleno נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 141 גרם של שומן, וסך הכל 2052 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בצל, צ'ילי סראנו, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. נסו חביתת Relleno צ'ילה, בוריטו צ'ילה Relleno, ו תבשיל Relleno צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את צ ' ילי סראנו ועגבניות על גריל חם מאוד ומבשלים עד חרוך, 12 עד 15 דקות. גזע צ ' ילי להוסיף לבלנדר עם ציפורן שום כולו להתמזג עד חלקה.
מטגנים את שיני השום הנותרים ואת הבצל במחבת עד השחמה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד שכבר לא ורוד, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות / צ ' ילה לתערובת החזיר ומחממים דרכו.
בינתיים, מניחים את צ ' ילה poblano על הגריל עד שעורו מושחר, 5 עד 8 דקות.
הסר את העור ואת הזרעים, שמירה על כל הפלפל.
לטגן חצי plantains במחבת עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות ולאחר מכן להוסיף את תערובת החזיר.
מערבבים את השקדים, הצימוקים ומתבלים במלח. כפית את תערובת החזיר לתוך צ ' ילה poblano.
שים את צ ' ילה בתנור ואופים עד מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, למזג את בננות הנותרים עם שמנת כבדה. כפית את רוטב plantain על החלק התחתון של צלחת העליון עם צ ' ילה relleno.
מפזרים את הכוסברה מעל ומגישים.