קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

Pierogi (כרוב כבוש תפוחי אדמה ופטריות)

Pierogi (כרוב כבוש תפוחי אדמה ופטריות)
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה-גבינה Pierogi עם כרוב כבוש, ביאלה קילבסה עם פירוגי וכרוב כבוש, ו תפוחי אדמה פירוגי.