קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

Pierogi עם כרוב בקארי

Pierogi עם כרוב בקארי
Pierogi עם כרוב קארי יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך יוגורט יווני, פפריקה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב מוקפץ ותפוחים, פירוגי עם מילוי כרוב וחמאה מבהירה, ו Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את היוגורט, בצל ירוק, מיץ ליים ו 3 כפות מים בקערה קטנה; העונה עם מלח. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב 2 כפות חמאה עם פפריקה בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל עד החמאה נמסה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף את pierogi הקפוא ולזרוק למעיל.
5
מורחים את pierogi על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, להעביר לתנור ואופים, מרפרף באמצע, עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בינתיים, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה בסיר רחב על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הכרוב, אבקת קארי, 3/4 כפית מלח והתזה של מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, על 12 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הוסף עוד התזה של מים, במידת צורך.) מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מחלקים את הכרוב ואת pierogi בין צלחות; לשרת עם רוטב יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
צילום אנטוניס אכילאוס