קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

Pierogi עם כרוב בקארי

Pierogi עם כרוב בקארי
Pierogi עם כרוב קארי יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך יוגורט יווני, פפריקה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב מוקפץ ותפוחים, פירוגי עם מילוי כרוב וחמאה מבהירה, ו Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את היוגורט, בצל ירוק, מיץ ליים ו 3 כפות מים בקערה קטנה; העונה עם מלח. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב 2 כפות חמאה עם פפריקה בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל עד החמאה נמסה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף את pierogi הקפוא ולזרוק למעיל.
5
מורחים את pierogi על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, להעביר לתנור ואופים, מרפרף באמצע, עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בינתיים, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה בסיר רחב על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הכרוב, אבקת קארי, 3/4 כפית מלח והתזה של מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, על 12 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הוסף עוד התזה של מים, במידת צורך.) מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מחלקים את הכרוב ואת pierogi בין צלחות; לשרת עם רוטב יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
צילום אנטוניס אכילאוס