קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

Pierogi עם כרוב בקארי

Pierogi עם כרוב בקארי
Pierogi עם כרוב קארי יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך יוגורט יווני, פפריקה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב מוקפץ ותפוחים, פירוגי עם מילוי כרוב וחמאה מבהירה, ו Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את היוגורט, בצל ירוק, מיץ ליים ו 3 כפות מים בקערה קטנה; העונה עם מלח. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שלב 2 כפות חמאה עם פפריקה בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל עד החמאה נמסה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף את pierogi הקפוא ולזרוק למעיל.
5
מורחים את pierogi על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, להעביר לתנור ואופים, מרפרף באמצע, עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
בינתיים, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה בסיר רחב על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים את הכרוב, אבקת קארי, 3/4 כפית מלח והתזה של מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, על 12 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
הוסף עוד התזה של מים, במידת צורך.) מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מחלקים את הכרוב ואת pierogi בין צלחות; לשרת עם רוטב יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
צילום אנטוניס אכילאוס