קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

Pierogies בגריל וkielbasa

Pierogies בגריל וkielbasa
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Pierogies בגריל ו Kielbasan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 574 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל מלא, פירושקי תפוחי אדמה וצ'דר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Kielbasan פולני ו Pierogies, Pierogies מחבת, Kielbasan ותבשיל כרוב, ו טאקו נקניק בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל עד בינוני. גריל kielbasa, מפנה, עד מסומן, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
העברה לתבנית אפייה או מגש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בינתיים, לטאטא את החרדל והחומץ בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא 2 כפות שמן זית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לזרוק את הבצל ואת pierogies עם הנותרים 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל, מכוסה, עד pierogies להפשיר הבצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות. להפוך את pierogies ובצל ולהמשיך גריל, מכוסה, עד pierogies מבושלים דרך ואת הבצל הוא רך, 4 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
העברה לסדין האפייה או מגש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
חותכים את הנקניק לחתיכות ומוסיפים לקערה עם רוטב החרדל. בערך קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה יחד עם פירוגי ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים. נחלק בין קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נקניקייהנקניקייה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
צילום אנטוניס אכילאוס