קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

Pierogies בגריל וkielbasa

Pierogies בגריל וkielbasa
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Pierogies בגריל ו Kielbasan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 574 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל מלא, פירושקי תפוחי אדמה וצ'דר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Kielbasan פולני ו Pierogies, Pierogies מחבת, Kielbasan ותבשיל כרוב, ו טאקו נקניק בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל עד בינוני. גריל kielbasa, מפנה, עד מסומן, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
העברה לתבנית אפייה או מגש.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
בינתיים, לטאטא את החרדל והחומץ בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא 2 כפות שמן זית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לזרוק את הבצל ואת pierogies עם הנותרים 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל, מכוסה, עד pierogies להפשיר הבצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות. להפוך את pierogies ובצל ולהמשיך גריל, מכוסה, עד pierogies מבושלים דרך ואת הבצל הוא רך, 4 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
העברה לסדין האפייה או מגש.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
חותכים את הנקניק לחתיכות ומוסיפים לקערה עם רוטב החרדל. בערך קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה יחד עם פירוגי ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים. נחלק בין קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נקניקייהנקניקייה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
צילום אנטוניס אכילאוס