Pierogies עם בייקון, בצל מטוגן, שמנת חמוצה
מתכון Pierogies עם בייקון, בצל מוקפץ, שמנת חמוצה יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, קותלי חזיר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. נסו Pierogies תוצרת בית עם בצל מטוגן, כבדי עוף מוקפצים עם בצל, בייקון ומרווה, ו תרד מוקפץ עם בצל אדום, בייקון וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את pierogies על פי הוראות החבילה.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה עד פריך.
הסר בייקון; להתפורר. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים בצל, סוכר ותימין לטפטופים במחבת; מטגנים 5 דקות. מערבבים אפונה; לטגן 1 דקה.
מוסיפים פירוגי, מלח ופלפל, מבשלים 30 שניות.