קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות70
ציון בריאות0
מגזין

Pierre Hermé Mogador Macaron

Pierre Hermé Mogador Macaron
פייר Hermé Mogador Macaron נטול גלוטן, ו קינוח. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-70 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים מינרליים, כ. צבעי מאכל, בערך. צבע מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שוקולד Éclairs של פייר Hermé, פחזניות השוקולד של פייר הרמה, ו שבוע מקרון: מי ורדים ווניל מקרון (מתכונים דומים).

הוראות

1
קערה 1: לנפות יחד את הדובדבן סוכר ושקדים טחונים. מערבבים את צביעת המזון לתוך החלק הראשון של חלבוני ביצה נוזליים ויוצקים לתוך באר בקערת הדובדבן סוכר ושקדים טחונים.להביא את המים והסוכר לרתיחה ב 118ºC. כאשר הסירופ מגיע 115ºC (זה היה מאוחר מדי בשבילי בעת ביצוע מחצית המתכון, התחלתי לטאטא את הלבנים ב 105C), בו זמנית להתחיל לטאטא את החלק השני של חלבוני ביצה נוזליים לפסגות רכות. כאשר הסוכר מגיע 118ºC, לשפוך אותו על החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף ולאפשר את מרנג כדי להתקרר עד 50ºC, ואז לקפל אותו לתערובת סוכר הדובדבן שקדים. בעת קיפול, לעבוד מהמרכז החוצה, וודא לשלב את כל הצבע באופן שווה. עד שאתה לא מתקפל תערובת פגז macaron צריך להיראות מבריק.כפית את הבלילה לתוך שקית צנרת מצויד קצה רגיל מס ' 8 זרבובית.סיבובי צינור של הבלילה על 3-3.5 ס " מ קוטר על מגש אפייה מצופה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
אופים בתנור שחומם מראש ב 180ºC במשך 12-15 דקות. לאחר אפוי, החלק את הקלף מעל תבנית האפייה וברגע שהמקרונים התקררו, לקלף אותם מהנייר. לגנאש, קוצצים את השוקולד ושמים אותו בקערה ומניחים אותו על דוד כפול כדי לרכך. משוך אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים passionfruit עיסת כי הגיע לרתיחה על זה ולתת לו לשבת במשך דקה לפני תחילת לטאטא את זה בעדינות. לאחר מכן, להקציף חתיכות חמאה בטמפרטורת החדר . ברגע שהכל משולב, להעביר שקית צנרת (לא לחתוך את הקצה) קליפ הסוף. להכניס למקרונים בקירור עד שיהיו מספיק מוצקים.לבסוף, למלא את macarons עם גנאש, ומקרר במשך 24 שעות לפני ההגשה. אם מזג האוויר חם מדי, המקרונים עשויים להראות סימנים של עיבוי כאשר הם מוסרים מהמקרר. כדי להילחם בזה, בואו macarons לבוא לטמפרטורת החדר בחדר ממוזג.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן