Pierre Hermé Mogador Macaron
פייר Hermé Mogador Macaron נטול גלוטן, ו קינוח. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-70 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים מינרליים, כ. צבעי מאכל, בערך. צבע מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שוקולד Éclairs של פייר Hermé, פחזניות השוקולד של פייר הרמה, ו שבוע מקרון: מי ורדים ווניל מקרון (מתכונים דומים).
הוראות
קערה 1: לנפות יחד את הדובדבן סוכר ושקדים טחונים. מערבבים את צביעת המזון לתוך החלק הראשון של חלבוני ביצה נוזליים ויוצקים לתוך באר בקערת הדובדבן סוכר ושקדים טחונים.להביא את המים והסוכר לרתיחה ב 118ºC. כאשר הסירופ מגיע 115ºC (זה היה מאוחר מדי בשבילי בעת ביצוע מחצית המתכון, התחלתי לטאטא את הלבנים ב 105C), בו זמנית להתחיל לטאטא את החלק השני של חלבוני ביצה נוזליים לפסגות רכות. כאשר הסוכר מגיע 118ºC, לשפוך אותו על החלבונים ביצה.
להקציף ולאפשר את מרנג כדי להתקרר עד 50ºC, ואז לקפל אותו לתערובת סוכר הדובדבן שקדים. בעת קיפול, לעבוד מהמרכז החוצה, וודא לשלב את כל הצבע באופן שווה. עד שאתה לא מתקפל תערובת פגז macaron צריך להיראות מבריק.כפית את הבלילה לתוך שקית צנרת מצויד קצה רגיל מס ' 8 זרבובית.סיבובי צינור של הבלילה על 3-3.5 ס " מ קוטר על מגש אפייה מצופה נייר קלף.
אופים בתנור שחומם מראש ב 180ºC במשך 12-15 דקות. לאחר אפוי, החלק את הקלף מעל תבנית האפייה וברגע שהמקרונים התקררו, לקלף אותם מהנייר. לגנאש, קוצצים את השוקולד ושמים אותו בקערה ומניחים אותו על דוד כפול כדי לרכך. משוך אותו מהחום.
יוצקים passionfruit עיסת כי הגיע לרתיחה על זה ולתת לו לשבת במשך דקה לפני תחילת לטאטא את זה בעדינות. לאחר מכן, להקציף חתיכות חמאה בטמפרטורת החדר . ברגע שהכל משולב, להעביר שקית צנרת (לא לחתוך את הקצה) קליפ הסוף. להכניס למקרונים בקירור עד שיהיו מספיק מוצקים.לבסוף, למלא את macarons עם גנאש, ומקרר במשך 24 שעות לפני ההגשה. אם מזג האוויר חם מדי, המקרונים עשויים להראות סימנים של עיבוי כאשר הם מוסרים מהמקרר. כדי להילחם בזה, בואו macarons לבוא לטמפרטורת החדר בחדר ממוזג.