Pilau כורכום עם בצל זהב
אם יש לך אורז בסמטי, רק תחת כורכום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים, חומוס כורכום מוזהב, ו שייק כורכום זהב Powerhouse.
הוראות
לשטוף היטב את האורז עד המים נראה ברור לחלוטין.
מסננים, ואז להטות למחבת גדולה של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים 6 דקות עד רק מכרז, אבל לבדוק אחרי 5 דקות.
מחממים את השמן בווק גדול ומטגנים את התבלינים עד שהם מתחילים להתפוצץ.
מוסיפים את הבצל, ואז מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצל רך וזהוב. מערבבים את הכורכום וצ ' ילי, ומבשלים 1-2 דקות יותר. מגניב.
מחממים את הווק על הגחלים, וכאשר הבצלים תוססים, מוסיפים את האורז ומבשלים, פונים עד מחומם דרך. אם הגחלים מתחילים למות קצת, לכסות את ווק עם מכסה או ווק עם מכסה או רדיד כדי לשמור בחום.