Poblanos ממולא הגבינה של חואן דייגו מישל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות, בצל, ענבים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הענבים הירוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו Poblanos גבינה ממולאת, Poblanos ממולא תירס וגבינה, ו Poblanos ממולא עם שעועית שחורה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
עגבניות מטגנים, בצל ושום במחבת אפייה רדודה מצופה רדיד 2 עד 3 סנטימטרים מחום, פונה לעתים קרובות, עד חרוך קלות מכל הצדדים, על 5 דקות לשום, 12 עד 15 דקות לבצל ועגבניות (בשר צריך להיות רך). לחלופין, ירקות char במחבת מחושלת היטב חם או ברזל יצוק מחבת על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
עגבניות ליבה ושום לקלף, ואז פירה הן עם בצל ומלח בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג מרכיבים חמים). כוח דרך מסננת גדולה לתוך קערה, השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר כבד 4 ליטר רחב על חום גבוה בינוני עד רק חם. מערבבים על 1/2 כוס רוטב עגבניות לתוך שמן (זה מפחית פיזור), וכאשר מבעבע במרץ, להוסיף רוטב ובזיליקום הנותרים. רוטב מטגנים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים ענבים, בננות ומנגו לרוטב ומבשלים בעדינות, חשופים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה והפירות רכים אך עדיין שלמים, כ-30 דקות. רוטב העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ענבים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בעוד הרוטב מתבשל, מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
יוצקים רוטב על צ ' ילי ממולא ואופים, מכוסה בנייר כסף, עד גבינה נמסה לחלוטין ורוטב מבעבע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
* צ ' יילס יכול להיות ממולא 1 יום קדימה ומקורר (ללא רוטב), מכוסה.* צלחת ניתן להרכיב 4 שעות קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.