Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל
Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 45 . מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לכו לחנות ותביאו רוטב רומסקו צלוי, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קינואה ממולאת Poblanos, בשר טחון, שעועית שחורה וקינואה ממולאים Poblanos, ו קינואה-עגבניות ירושה ממולאות עם Romesco (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב את קינואה עם 1 כוס מים ולהביא לרתיחה. כיסוי ומבשלים עד קינואה מכרז, 18 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות; לחשוף ולתת מגניב.
תדליק גריל. לשפשף את poblanos ותירס עם שמן וגריל על חום גבוה, מפנה מדי פעם, עד poblanos הם חרוכים בכל רחבי והתירס חרוך ומכרז, 5 דקות.
להעביר את poblanos לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לשפשף את העורות עם מגבת נייר.
חותכים את צמרות, ואז לשלוף ולהשליך את הליבות.
בקערה גדולה, לחתוך את גרעיני התירס את הקורים.
מוסיפים את האגוזים, הבצל הירוק, כוסברה קצוצה, מוצרלה וקינואה ומתבלים במלח ופלפל. אורזים את הקינואה בקלילות לתוך poblanos. החלף את צמרות מאובטח עם קיסמים.
לשפשף את poblanos עם שמן וגריל על חום מתון, מכוסה, מפנה את chiles מדי פעם, עד מכרז, 15 דקות.
להעביר את צ ' יילס צלחות ולהסיר את הקיסמים.
מקשטים עם עלי כוסברה ומגישים עם רוטב רומסקו בגריל.