קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות45
ציון בריאות25
מגזין

Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל

Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל
Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 45 . מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לכו לחנות ותביאו רוטב רומסקו צלוי, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קינואה ממולאת Poblanos, בשר טחון, שעועית שחורה וקינואה ממולאים Poblanos, ו קינואה-עגבניות ירושה ממולאות עם Romesco (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, לשלב את קינואה עם 1 כוס מים ולהביא לרתיחה. כיסוי ומבשלים עד קינואה מכרז, 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות; לחשוף ולתת מגניב.
3
תדליק גריל. לשפשף את poblanos ותירס עם שמן וגריל על חום גבוה, מפנה מדי פעם, עד poblanos הם חרוכים בכל רחבי והתירס חרוך ומכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להעביר את poblanos לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לשפשף את העורות עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חותכים את צמרות, ואז לשלוף ולהשליך את הליבות.
6
בקערה גדולה, לחתוך את גרעיני התירס את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את האגוזים, הבצל הירוק, כוסברה קצוצה, מוצרלה וקינואה ומתבלים במלח ופלפל. אורזים את הקינואה בקלילות לתוך poblanos. החלף את צמרות מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
8
לשפשף את poblanos עם שמן וגריל על חום מתון, מכוסה, מפנה את chiles מדי פעם, עד מכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
להעביר את צ ' יילס צלחות ולהסיר את הקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
10
מקשטים עם עלי כוסברה ומגישים עם רוטב רומסקו בגריל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק