קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות45
ציון בריאות25
מגזין

Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל

Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל
Poblanos ממולא קינואה עם רוטב Romesco בגריל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 45 . מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לכו לחנות ותביאו רוטב רומסקו צלוי, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קינואה ממולאת Poblanos, בשר טחון, שעועית שחורה וקינואה ממולאים Poblanos, ו קינואה-עגבניות ירושה ממולאות עם Romesco (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, לשלב את קינואה עם 1 כוס מים ולהביא לרתיחה. כיסוי ומבשלים עד קינואה מכרז, 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות; לחשוף ולתת מגניב.
3
תדליק גריל. לשפשף את poblanos ותירס עם שמן וגריל על חום גבוה, מפנה מדי פעם, עד poblanos הם חרוכים בכל רחבי והתירס חרוך ומכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
להעביר את poblanos לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לשפשף את העורות עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
חותכים את צמרות, ואז לשלוף ולהשליך את הליבות.
6
בקערה גדולה, לחתוך את גרעיני התירס את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים את האגוזים, הבצל הירוק, כוסברה קצוצה, מוצרלה וקינואה ומתבלים במלח ופלפל. אורזים את הקינואה בקלילות לתוך poblanos. החלף את צמרות מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
8
לשפשף את poblanos עם שמן וגריל על חום מתון, מכוסה, מפנה את chiles מדי פעם, עד מכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
להעביר את צ ' יילס צלחות ולהסיר את הקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
10
מקשטים עם עלי כוסברה ומגישים עם רוטב רומסקו בגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)