Pollo Al Mattone
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? פולו אל מאטון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1123 קלוריות. אם יש לכם פתיתי פלפל, רוזמרין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה, Poussin al Mattone, ו עוף קלברי אל מאטון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: משקולות כגון לבנים מכוסות רדיד או ברזל יצוק מחבת סאוט
בקערה קטנה לשלב את השום, פלפל אדום מרוסק, גרידת לימון ומיץ, רוזמרין, פימנטון, כמון.
טפטוף בשמן זית עד התערובת הופכת משחה.
מניחים את העוף לתוך קערה גדולה ועיסוי עם תערובת התבלינים.
בואו להשרות במשך 12 עד 24 שעות במקרר או 2 שעות בטמפרטורת החדר.
* אם קירור העוף, להסיר מהמקרר 45 דקות עד 1 שעה לפני הבישול לתת העוף לבוא לטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
הנח את העוף במרינדה במחבת, צד העור למטה. שמן התחתון של מחבת גדולה אחרת, להניח אותו על גבי תרנגולות ומניחים לבנים או משקולות במחבת השנייה. מבשלים את העוף עד העור מתחיל חום, על 5 דקות.
מניחים את כל המשחק ' shootin בתנור שחומם מראש במשך כ -15 דקות.
הסר את המחבתות מהתנור ולהסיר את המשקולות ואת המחבת העליונה. בשלב זה העור צריך להיות יפה וחום כהה. בדוק את העוף עבור doneness, זה צריך להיות מבושל דרך אבל עדיין עסיסי ועסיסי.
הסר את התרנגולות מהמחבת ושמור על מגש גדול.
הסר את השומן העודף מן המחבת סאוט ולהוסיף את היין הלבן. מבשלים מעל חום גבוה עד היין מופחת על ידי יותר ממחצית.
מוסיפים את ציר העוף, מתבלים במלח ומפחיתים בחצי.
מסדרים עוף על צלחות הגשה או מגש. כפית המיצים מעל. יש לזה טעם של עוף!