צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? פולו אל מאטון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1123 קלוריות. אם יש לכם פתיתי פלפל, רוזמרין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה, Poussin al Mattone, ו עוף קלברי אל מאטון.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: משקולות כגון לבנים מכוסות רדיד או ברזל יצוק מחבת סאוט
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
3
בקערה קטנה לשלב את השום, פלפל אדום מרוסק, גרידת לימון ומיץ, רוזמרין, פימנטון, כמון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
גרידת לימון
אבקת פימנטון
רוזמרין
שום
כמון
מיץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
טפטוף בשמן זית עד התערובת הופכת משחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
5
מניחים את העוף לתוך קערה גדולה ועיסוי עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בואו להשרות במשך 12 עד 24 שעות במקרר או 2 שעות בטמפרטורת החדר.
7
* אם קירור העוף, להסיר מהמקרר 45 דקות עד 1 שעה לפני הבישול לתת העוף לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
8
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הנח את העוף במרינדה במחבת, צד העור למטה. שמן התחתון של מחבת גדולה אחרת, להניח אותו על גבי תרנגולות ומניחים לבנים או משקולות במחבת השנייה. מבשלים את העוף עד העור מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מניחים את כל המשחק ' shootin בתנור שחומם מראש במשך כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר את המחבתות מהתנור ולהסיר את המשקולות ואת המחבת העליונה. בשלב זה העור צריך להיות יפה וחום כהה. בדוק את העוף עבור doneness, זה צריך להיות מבושל דרך אבל עדיין עסיסי ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
13
הסר את התרנגולות מהמחבת ושמור על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
הסר את השומן העודף מן המחבת סאוט ולהוסיף את היין הלבן. מבשלים מעל חום גבוה עד היין מופחת על ידי יותר ממחצית.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מוסיפים את ציר העוף, מתבלים במלח ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
מלח
16
מסדרים עוף על צלחות הגשה או מגש. כפית המיצים מעל. יש לזה טעם של עוף!