Pollo Borracho
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולו Borracho. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1372 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 101 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך עלה דפנה, עוף בטיגון, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Pollo Borracho, Borracho (עוגת רום), ו שעועית Borracho (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
עוף העונה עם מלח, פלפל, אורגנו. במחבת אטומה, מחממים שמן זית וחתיכות עוף חומות מכל הצדדים.
הסר עוף מהמחבת ולהניח בצד.
להפחית את החום, להוסיף בצל ושום, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את עלי המפרץ, יין, טקילה וזיתים. להחזיר את העוף למחבת, לכסות, ומבשלים בתנור עד רך משחימים, על 40 עד 45 דקות.