אם יש לכם כמון טחון, שמן צמחי, עור על רגלי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו Pollo Guisado (תבשיל עוף), Guisado de Pollo (תבשיל עוף ותפוחי אדמה), ו סיר לחץ עוף מבושל עם תירס (פולו Guisado con Maiz) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את העוף עם מיץ לימון, מלח ופלפל. להפריש במשך 15 דקות. במחבת רוטב מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן. עבודה בקבוצות, חום העוף משני הצדדים, על 9 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
העברה לצלחת.
3
מוסיפים את הבצל והפלפל לאותו רוטב ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתרככו, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיף את השום ומבשל על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את המרק, רוטב עגבניות, סוכר, כמון ואורגנו ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.להחזיר את העוף לסיר, להפחית את החום לנמוך, ולהוסיף את הגזר ושעועית ירוקה. מכסים ומבשלים עד העוף מבושל, על 25 עד 30 דקות.