אם יש לכם כמון טחון, שמן צמחי, עור על רגלי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו Pollo Guisado (תבשיל עוף), Guisado de Pollo (תבשיל עוף ותפוחי אדמה), ו סיר לחץ עוף מבושל עם תירס (פולו Guisado con Maiz) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את העוף עם מיץ לימון, מלח ופלפל. להפריש במשך 15 דקות. במחבת רוטב מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן. עבודה בקבוצות, חום העוף משני הצדדים, על 9 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים את הבצל והפלפל לאותו רוטב ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתרככו, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיף את השום ומבשל על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את המרק, רוטב עגבניות, סוכר, כמון ואורגנו ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.להחזיר את העוף לסיר, להפחית את החום לנמוך, ולהוסיף את הגזר ושעועית ירוקה. מכסים ומבשלים עד העוף מבושל, על 25 עד 30 דקות.