קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)

Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך אורז בסמטי, שמיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר), זוקיני ממולא אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר, ו שמיר פרסי ואורז שעועית לימה.

הוראות

1
באמצעות מכסה של סיר כמדריך, מעגל עקבות על נייר קלף לגזור. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערה גדולה, לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד מים זורמים ברורים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לנקז היטב.
4
בסיר על חום גבוה בינוני, לשלב 4 ליטרים מים קרים, אורז, ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומרתיחים, חשוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לנקז היטב.
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים וזעפרן עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מעבירים 1 כוס אורז מבושל לקערה בינונית ומערבבים יוגורט ו 1 כף מי זעפרן (מילואים הנותרים זעפרן מים).
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
זעפרןזעפרן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בסיר ניקה על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים תערובת אורז-יוגורט, מחליקים לתוך שכבה שטוחה. למעלה עם 1/2 של אורז שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה גויה®אפונה גויה®
10
מפזרים 1/2 של שמיר ופיסטוקים העליון עם 1/2 של אורז שנותר, mounding רופף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
אפונה גויה®אפונה גויה®
11
מפזרים שמיר הנותרים ופיסטוקים העליון עם אורז שנותר, הרכבה רופף לתוך הפירמידה. באמצעות ידית עגולה של כף עץ, לעשות 5 או 6 חורים באורז לתחתית הסיר ושופכים במי זעפרן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
זעפרןזעפרן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מכסים את האורז בנייר קלף מוכן עגול ואז עם מכסה ואדים, ללא הפרעה, עד למכרז וקרום צורות על הקרקעית, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
13
כפית אורז משוחרר על מגש מבלי להפריע לקרום התחתון. לטבול בתחתית מחבת לתוך קערה גדולה של מים קרים 30 שניות כדי לשחרר את הקרום. באמצעות מרית או כף עץ, להרים את הקרום ולהעביר על גבי אורז.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי