קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)

Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך אורז בסמטי, שמיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר), זוקיני ממולא אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר, ו שמיר פרסי ואורז שעועית לימה.

הוראות

1
באמצעות מכסה של סיר כמדריך, מעגל עקבות על נייר קלף לגזור. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בקערה גדולה, לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד מים זורמים ברורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לנקז היטב.
4
בסיר על חום גבוה בינוני, לשלב 4 ליטרים מים קרים, אורז, ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומרתיחים, חשוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לנקז היטב.
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים וזעפרן עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מעבירים 1 כוס אורז מבושל לקערה בינונית ומערבבים יוגורט ו 1 כף מי זעפרן (מילואים הנותרים זעפרן מים).
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
זעפרןזעפרן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בסיר ניקה על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים תערובת אורז-יוגורט, מחליקים לתוך שכבה שטוחה. למעלה עם 1/2 של אורז שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מפזרים 1/2 של שמיר ופיסטוקים העליון עם 1/2 של אורז שנותר, mounding רופף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מפזרים שמיר הנותרים ופיסטוקים העליון עם אורז שנותר, הרכבה רופף לתוך הפירמידה. באמצעות ידית עגולה של כף עץ, לעשות 5 או 6 חורים באורז לתחתית הסיר ושופכים במי זעפרן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
זעפרןזעפרן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מכסים את האורז בנייר קלף מוכן עגול ואז עם מכסה ואדים, ללא הפרעה, עד למכרז וקרום צורות על הקרקעית, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
13
כפית אורז משוחרר על מגש מבלי להפריע לקרום התחתון. לטבול בתחתית מחבת לתוך קערה גדולה של מים קרים 30 שניות כדי לשחרר את הקרום. באמצעות מרית או כף עץ, להרים את הקרום ולהעביר על גבי אורז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף