Poori Aloo Koora
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? Poori Aloo Koora יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפלים צ'ילי, עדשים עור, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה די טוב. נסו aloo poori, איך לעשות aloo poori poori / punjabi aloo poori, Poori Bhaji-Aloo Puri, ו Aloo Alam Pachimirchi Koora-קארי תפוחי אדמה עם ג'ינג'ר & צ' ילי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
הסר ולהשליך קליפות תפוחי אדמה; מועך את תפוחי האדמה לתוך גושים גסים.
מחממים את השמן במחבת; מטגנים את הפלפלים האדומים של צ ' ילה, אורד דאל, זרעי כמון וחרדל בשמן החם עד שהזרעים מתחילים להתיז.
מוסיפים את הבצל, פלפלים ירוקים צ ' ילה, עלים קארי, asafoetida; להמשיך לבשל עד הבצל לרכך, אבל עדיין לא מתחיל חום. מערבבים את תפוחי האדמה ו 1 כוס מים לתוך התערובת. מתבלים במלח. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה; לבשל ברתיחה במשך 5 דקות.
מערבבים את קמח החומוס ו 1 כף מים יחד בקערה קטנה כדי להפוך את הדבק; מוסיפים למחבת ומערבבים. המשך בישול ערבוב עד התערובת מתעבה, 2 עד 3 דקות.