Poppers פסיון בגריל
פופרס פסיון בגריל יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 61 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בייקון, חזה פסיון, קיסמים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון עם ריזוטו, אספרגוס בגריל וכרובית קלויה, ו Poppers פלפל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את השד פסיון לתוך 36 חתיכות, ומניחים לתוך קערה.
יוצקים את הנוזל מפלפלי חלפיניו על הפסיון, מערבבים, ומניחים בצד לרבד במשך 20 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
מסננים את המרינדה מן הפסיון ולהשליך.
מניחים פרוסת פלפל חלפיניו על כל פיסת חזה פסיון, ועוטפים עם שליש רצועת בייקון. שיפוד 6 של חתיכות פסיון על כל שיפוד.
מבשלים על הגריל שחומם מראש, פונה לעתים קרובות, עד הבייקון הוא פריך, 15 עד 20 דקות.
הסר את השיפודים מן חתיכות פסיון, ומניח קיסם לתוך כל פיסת לשרת.