קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

Pottage אפונה איטלקית

Pottage אפונה איטלקית
המתכון האיטלקי אפונה הוא מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו אפונה, חזה ברווז, מלאי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Pottage Plantain בשלים למחצה, Rustic Cannellini And Chickpea Pottage, ו קינואה שעורה ירקות Pottage (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית במשך 7 עד 10 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר את הבייקון מהמחבת, לחתוך לחתיכות קטנות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים 10 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף את המניה, אפונה, חתיכות בייקון, ו 2 כוסות מים, ומבשלים במשך 1 שעה, ברפרוף משם כל זיהומים שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את הפלפל, המלח, ואניסיד ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה והברווז, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ברווז שלםברווז שלם
1
מרתיחים פייס ירוק עם קצת מרק חזק, ובייקון interlarded לחתוך לפרוסות; את הפייס להיות מבושל, לשים להם קצת פטרוזיליה קצוצה, פלפל, אניסיד, ומאמץ כמה מן הפייס כדי לעבות את המרק; לתת לו walm [לחמם אותו] ומגישים אותו על sippets, עם תרנגולות מבושלות, יונים, ילדים, או כבשים-ראשים, כבש, ברווז, mallard, או כל עוף. לפעמים עבור מגוון אתה יכול לעבות את המרק עם ביצים.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בשר כבשבשר כבש
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ברווז שלםברווז שלם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
המטבח של שייקספיר
3
בית אקראי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo