Pottage אפונה איטלקית
המתכון האיטלקי אפונה הוא מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו אפונה, חזה ברווז, מלאי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Pottage Plantain בשלים למחצה, Rustic Cannellini And Chickpea Pottage, ו קינואה שעורה ירקות Pottage (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית במשך 7 עד 10 דקות, או עד פריך.
הסר את הבייקון מהמחבת, לחתוך לחתיכות קטנות, ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים 10 דקות, או עד חום זהוב.
הוסף את המניה, אפונה, חתיכות בייקון, ו 2 כוסות מים, ומבשלים במשך 1 שעה, ברפרוף משם כל זיהומים שעולה למעלה.
מוסיפים את הפלפל, המלח, ואניסיד ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה והברווז, ומגישים מיד.
מרתיחים פייס ירוק עם קצת מרק חזק, ובייקון interlarded לחתוך לפרוסות; את הפייס להיות מבושל, לשים להם קצת פטרוזיליה קצוצה, פלפל, אניסיד, ומאמץ כמה מן הפייס כדי לעבות את המרק; לתת לו walm [לחמם אותו] ומגישים אותו על sippets, עם תרנגולות מבושלות, יונים, ילדים, או כבשים-ראשים, כבש, ברווז, mallard, או כל עוף. לפעמים עבור מגוון אתה יכול לעבות את המרק עם ביצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo