קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

Pottage אפונה איטלקית

Pottage אפונה איטלקית
המתכון האיטלקי אפונה הוא מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו אפונה, חזה ברווז, מלאי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Pottage Plantain בשלים למחצה, Rustic Cannellini And Chickpea Pottage, ו קינואה שעורה ירקות Pottage (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית במשך 7 עד 10 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את הבייקון מהמחבת, לחתוך לחתיכות קטנות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים 10 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף את המניה, אפונה, חתיכות בייקון, ו 2 כוסות מים, ומבשלים במשך 1 שעה, ברפרוף משם כל זיהומים שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את הפלפל, המלח, ואניסיד ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה והברווז, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ברווז שלםברווז שלם
1
מרתיחים פייס ירוק עם קצת מרק חזק, ובייקון interlarded לחתוך לפרוסות; את הפייס להיות מבושל, לשים להם קצת פטרוזיליה קצוצה, פלפל, אניסיד, ומאמץ כמה מן הפייס כדי לעבות את המרק; לתת לו walm [לחמם אותו] ומגישים אותו על sippets, עם תרנגולות מבושלות, יונים, ילדים, או כבשים-ראשים, כבש, ברווז, mallard, או כל עוף. לפעמים עבור מגוון אתה יכול לעבות את המרק עם ביצים.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
בשר כבשבשר כבש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלםברווז שלם
(קיבלר)(קיבלר)
2
המטבח של שייקספיר
3
בית אקראי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo